Hva i himmelens navn er dette?

Hva vil mediekrisen bety for deg? Er det virkelig en mediekrise? Hvis nei, hva er det da som skjer? Hvis ja, kan alt dette nifse føre til noe bra?

Mediemakt.no er et forsøk på å samle tanker om de endringene som er underveis i nyhets- og mediebransjen. De viktigste temaene er ytringsfrihet og demokrati. Medienes bruk av det første og plass i det andre. Derfor må det også være plass til litt politikk, litt stoff om journalistikk, og litt om den delen av kulturlivet som har med frimodige ytringer å gjøre.

Kort sagt skal det det handle om ting som er relevante for deg som bruker nyhetsmedia til å holde deg orientert. Det skal ikke være en tumleplass for pressefolk som vil snakke om seg selv. Mer enn det vet jeg ikke akkurat nå, men jeg vil gjerne høre hva du mener.

Dette er en dummyutgave. I praksis betyr det at den mest er ment å vise hva Mediemakt kan bli. Former, farger og genrer er ikke meislet i stein.

Altså: Følg gjerne med. Kom gjerne med innspill og bidrag. Nøyaktig hvordan det skal gå for seg, vet jeg ikke helt ennå. I mellomtiden kan du ta kontakt på epost-adressen du ser over denne teksten.